داشتن یک چهرهی جذاب و بینقص از جمله خواستههای اصلی هر فرد است. یکی از مولفههای اصلی زیبایی، داشتن یک بینی زیبا و بدون مشکل است. فرمهای مختلفی برای بینیها وجود دارد. از انواع بینیها، بینیهای استخوانی هستند. روش جراحی بینی استخوانی با فرم دیگر بینیها متفاوت است. برای جراحی بینی استخوانی باید نکات و قواعدی را مد نظر گرفت
به چه بینی بینی استخوانی گفته می شود
فهرست محتوا
بینی استخوانی شکلی هرمی دارد . پوست بینی افراد دارای بینی استخوانی نازک تر از افراد دارای بینی گوشتی می باشد، لذا ساختمان بینی افراد با بینی استخوانی انعطاف پذیری بیشتری حین جراحی بینی دارد. در طی جراحی بینی استخوانی این افراد، جراح امکان ایجاد تغییرات کنترل شده روی بینی استخوانی را دارد و به همین جهت در میان عامه مردم گفته می شود نتایج جراحی بینی استخوانی بهتر از جراحی بینی گوشتی است.
معمولا جراح با تجربه می تواند اکثر مشکلات مربوط به بینی استخوانی را برطرف کند. در جراحی بینی استخوانی بیشترین فوکوس جراح روی پل پشت بینی هست . جنس پوست بینی و انعطاف پذیری ان مهمترین عامل در ایجاد نتایج جراحی بینی می باشد . جراح بینی اقدامات لازم را روی استخوان و غضروف بینی فرد انجام میدهد . بسته به شکل اولیه بینی فرد جراح بینی حجم غضروفهای بینی را کاهش و در موارد نیاز افزایش میدهد . در اکثر موارد جراح حجم استخوانهای بینی را در این نوع بینی کاهش میدهد .
چرا برخی از افراد دارای بینی استخوانی هستند
یکی از علل ایجاد بینی استخوانی رشد بیش از اندازه اجزای بینی به دلایل ژنتیکی می باشد، از دیگر عوامل می توان به ضربه های زمان کودکی فرد اشاره کرد که باعث رشد نامناسب در یک قسمت و توقف رشد در قسمت مجاور می شود .
گاهی ضربه های وارده به بینی باعث فرورفتگی یا برجستگی روی پل بینی می شود . در بعضی افراد در اثر ضربه های وارده به بینی در گذشته رشد یک طرف بینی نسبت به طرف مقابل افزایش بیشتری داشته است که باعث انحراف بینی به یک سمت می شود.
در اکثر افراد زیبایی صورت باعث افزایش اعتماد به نفس انها میشود و چون بینی در مرکز صورت قرار دارد مورد توجه خود فرد و دیگران در نگاه اول قرار می گیرد. در افرادیکه بصورت ژنتیک دارای بینی استخوانی هستند و یا دچار ضربه به بینی در زمان کودکی شده اند و دفورمیتی و بدشکلی بینی ایجاد شده است ممکن است زیبایی کل صورت تحت تاثیر این ناهماهنگی قرار گیرد.
مرکز جراحی بینی بینی استخوانی
دکتر سالومه سالاریان، دارای مدرک فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلرادو آمریکا
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
ارتباط شکل بینی استخوانی با سایر اجزای صورت
یکی از عوامل مهم در تصمیم گیری جراح برای انجام جراحی بینی استخوانی بررسی هماهنگی بین سایر اجزای صورت با بینی هست . معمولا افراد بعد از جراحی بینی استخوانی احساس بهتری نسبت به سایر اجزای صورت خود دارند. جراح بینی برای ایجاد سایز مناسب بینی استخوانی بعد از جراحی زیبایی به فرم و سایز کل صورت و اجزای ان توجه ویژه دارد . در مجموع رضایت فرد از جراحی بینی بستگی به برداشت و رضایت اولیه او از سایر اجزای صورت نیز دارد .
علت تمایل مردم به جراحی بینیهای استخوانی خود
داشتن یک ظاهر جذاب و بینقص، از خواستههای هر فردی در طول دوران زندگیاش است. امروزه یکی از دغدغههای اصلی افراد این است که، در چشم تمامی اطرافیان خود زیبا به نظر برسند و از تمام مولفههای جذابیت برخوردار باشند. زیبایی و بینقص بودن چهره، باعث افزایش اعتماد بنفس افراد در هنگام حضور در جامعه خواهد شد.
امروزه روشهای بسیار نوینی برای رفع ایرادها و افزایش زیبایی صورت در سراسر جهان توسط بسیاری از پزشکان زیبایی بکار میرود که از جمله این روشها، میتوان به جراحیهای زیبایی اشاره کرد. جراحی بینی از جمله اقداماتی است که در طی سالهای اخیر در بین مردم، بسیار مرسوم و پرطرفدار بوده است.
ساختمان بینی به طور کلی به دو صورت گوشتی و استخوانی تقسیم بندی میشود. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات مختلفی را دربارهی جراحی بینی استخوانی بررسی کنیم. جراحی بینی استخوانی در طی سالهای اخیر در بین مردم کشور بسیار مرسوم شده و هر ساله تعداد زیادی از افراد، به عمل بینی استخوانی خود اقدام کرده و از پزشکان زیبایی متخصص برای انجام این کار وقت میگیرند. ب
اید گفت که جراحی بینیهای استخوانی، به دلایل مختلفی انجام میشود؛ درصد زیادی از مردم این کار را برای زیبایی چهرهی خود انجام میدهند. بعضی دیگر نیز به دلیل وجود برخی از مشکلات تنفسی، به جراحی بینی خود اقدام میکنند. دستهی دیگر نیز با یک تیر دو نشان زده و هم برای زیبایی و هم درمان مشکلات تنفسی، برای جراحی بینی استخوانی خود اقدام میکنند. در ادامه به بررسی دیگر اطلاعات دربارهی جراحی این فرم از بینیها میپردازیم.
جراحی بینی استخوانی چگونه انجام میشود؟
بینیهای استخوانی دارای یک استخوان بسیار محکم هستند و حالتی گوشتی نداشته و در بیشتر موارد، دارای یک قوز و برآمدگی هستند. استخوانبندی این بینیها بسیار مقاوم بوده و وجود قوز در ساختمان آنها، باعث میشود تا حالتی خمیده داشته باشند. قسمت بالای بینیهای استخوانی محکم و استخوانی است و قسمت پایین آن، ساختاری غضروفی دارد. انواع جراحی بینی با توجه به میزان شدت قوز و برآمدگی که در ساختمان بینی وجود دارد، میتوان سخت و یا آسان انجام شود؛ به بیان دیگر روش جراحی بینی استخوانی در افراد با اندازهی انحراف متفاوت، به شکل متفاوتی نیز پیش میرود.
نکتهی مهمی که در جراحی این فرم از بینیها وجود دارد این است که پزشک متخصص قبل از اقدام به جراحی، باید اطمینان حاصل کند که جراحی زیبایی این فرم از بینیها، مشکلی برای تنفس آنها ایجاد نمیکند. لذا قبل از اقدام به این کار عکس برداری از بینی و معاینهی بیمار و مشورت با بیمار در باب انتظارات او از نتیجهی نهایی عمل بینیاش، امری مهم به شمار میآید.
از ویژگیهای مهم دیگری که جراح در هنگام جراحی بینی استخوانی باید در نظر داشته باشد، فرم صورت، توجه به خواستهی بیمار از جراحی بینی و فرم دلخواه او و همچنین نوع پوست بینی مراجعه کننده است. بینیهای استخوانی را میتوان از طریق بیهوشی موضعی و یا بیهوشی عمومی انجام داد؛ انتخاب هر یک از انواع روشهای بیهوشی، با توجه به شدت انحراف و قوز بینی مراجعه کننده انجام میشود.
نکات مهم درباره عمل جراحی بینی استخوانی
همانطور که گفته شد، عمل جراحی بینی استخوانی به دلایل مختلفی انجام میشود و اکثر افراد این کار را در جهت زیبایی چهرهی خود انجام میدهند. بینیهای استخوانی که اکثرا به شکل قوزدار هستند و بینی عقابی نیز خوانده میشوند، دارای یک پوستهی نازک هستند که وجود همین پوستهی نازک باعث میشود تا جراحی بینی استخوانی بزرگ و نافرم، به بهترین شکل ممکن پیش میرود و تجربه عمل بینی استخوانی افراد بسیار سودمند و اثربخش باشد.
در واقع به دلیل وجود این پوسته بر روی بینیهای استخوانی، ظرافت کار جراح را در حین عمل بینی بیشتر کرده و باعث میشود تا نتیجهی حاصل از جراحی بسیار خوب و پسندیده باشد. شاید با خود فکر کنید که، از علل اصلی به وجود آمدن این حالت در بینیهای استخوانی و وجود یک قوز در ساختمان این بینیها چیست؟ یکی از اصلیترین عوامل تاثیرگذار در به وجود آمدن قوز و انحراف در بینیهای استخوانی، عوامل ژنتیکی و ارثی است؛ افراد ممکن است نسل اندر نسل، دارای یک بینی استخوانی باشند.
از دیگر عوامل موثر در به وجود آمدن انحراف در بینیهای استخوانی، ورود ضربات مختلف به این بینیها و شکستگی آنها میباشد. یک بینی استخوانی همچنین دارای غضروفی محکم هستند که با جراحی بینیهای استخوانی و ایجاد تغییرات در این غضروفها، میتوان کجی و انحراف آنها را از بین برد. پزشکان متخصص برای رفع این مشکل، بینیهای استخوانی را به دو صورت باز یا بسته جراحی میکنند و اکثر افرادی که دارای بینیهای استخوانی هستند، از عمل بینی خود کاملا راضی بودهاند. بسیاری از جراحان عقیده داشتهاند که جراحی بینی استخوانی نسبت به جراحی بینی گوشتی، دارای نتیجهای بهتر میباشند.
فواید حاصل از جراحی بینی استخوانی
پیش از این به روشهای مورد استفاده برای جراحی بینیهای استخوانی اشاره شد و همچنین، شرایطی را که یک فرد برای جراحی بینی استخوانی خود باید داشته باشد را نیز تحت بررسی قرار دادیم. نکتهای که قبل از انجام جراحی بینی استخوانی باید مد نظر قرار داد این است که، جراحی این نوع بینیها دارای یک سری عوارض و فواید است که حتما باید به آنها توجه شود. از جمله فواید جراحی بینیهای استخوانی، میتوان به ایجاد ظاهری ظریف و کوچک برای این بینیعا و کاهش پهنا و بهتر شدن ظاهر آنها اشاره کرد؛ وجود انحراف در این بینیها، باعث شده تا ظاهری نامناسب داشته باشند و جذابیت چهره را کمتر کنند.
علاوه بر آن جراحی این فرم از بینیها باعث میشود تا، معایب و اشکالاتی مانند برآمدگی آنها از بین برود. جراحی بینیهای استخوانی، سبب رفع مشکلات تنفسی که در نتیجهی وجود انحراف در این بینیها به وجود میآیند میشود. از بین رفتن نقصهایی که در اثر عوامل ژنتیکی و ارثی به وجود میآیند نیز، از جمله دیگر فواید جراحی بینی استخوانی میباشد. همچنین باید گفت که در نتیجهی جراحی این فرم از بینیها، چهرهای متعادل و جذاب برای افراد به وجود بیاید و علاوه برآن اعتماد به نفس افراد برای حضور در بین مردم جامعه بیشتر شود.
عوارض عمل بینی استخوانی
از جمله عوارض عمل بینی استخوانی میتوان به مواردی مثل التهاب و ورم زیاد بر روی بینی، افزایش ضخامت پوست، عفونت محل برشها، نیاز به ترمیم بینی، کوچک شدن سوراخ بینیها، خونریزی و… اشاره کرد که با رعایت نکات لازم بعد از جراحی و مراجعه به یک پزشک ماهر و زبردست، این مشکلات و عوارض تا حدود زیادی کم خواهد شد.
انواع جراحی بینی استخوانی
امروزه با استفاده از یک تکنولوژی ویژه و حرفهای، پزشک و بیمار قادر خواهند بود که نتیجهی نهایی جراحی بینی را قبل از انجام این کار مشاهده کنند. اقداماتی که در جراحی بینی استخوانی طبیعی و یا جراحی بینی استخوانی فانتزی انجام میشود، به این صورت است که پزشک متخصص با برداشتن غضروف و استخوان بینی برای شکل دادن به آن، ایجاد یک برش داخلی و با یا خارجی در بینی بلند کردن پوست بینی، استخوانهایی که باعث ایجاد یک ظاهر نامناسب برای بینی میشود را برمیدارند و یا با ایجاد تغییراتی در این استخوانها، ظاهر زیبایی را برای بینی به وجود میآورند.
مرکز جراحی بینی بینی استخوانی
دکتر سالومه سالاریان، دارای مدرک فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلرادو آمریکا
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
روشهای مختلف جراحی بینی استخوانی
همانطور که گفته شد عمل زیبایی بینی استخوانی از طریق بیهوشی موضعی و یا بیهوشی عمومی انجام میشود که انتخاب نوع این بیهوشی، تحت تاثیر عواملی مثل میزان برآمدگی و شدت انحراف بینیهای استخوانی دارد. بطور کلی روش انجام جراحی بینیهای استخوانی، به دو شکل صورت میگیرد؛ جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته.
جراحی بینیهای استخوانی به روش بسته، از روشهایی است که مدت زمان بسیار طولانی توسط پزشکان برای جراحی این فرم از بینیها مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش برشهای لازم برای جراحی بینی از داخل بینی انجام میشود و از ایجاد برش در قسمت خارجی بینی، بطور کلی خودداری میشود.
به همین دلیل که جای برشهای انجام شده در حین جراحی مشخص نمیباشد و برشها بطور کلی به شکل پنهان ایجاد میشوند، این روش در بین افرادی که برای جراحی بینی خود اقدام میکنند بسیار پرطرفدار است. تنها ایرادی که بر این روش وارد است این است که، پزشک جراح قادر به دیدن ساختمان داخلی بینی نیست و بهتر است این روش برای جراحی بینیهایی بکار برود، که دارای مشکلات جزئی هستند.
عمل بینی استخوانی قوزدار
یکی از مهمترین نشانه های بینی استخوانی وجود قوز بینی است، تمایل به برداشتن قوز بینی از شایعترین خواسته های فرد برای انجام جراحی بینی قوز دار است . دلیل وجود قوز بینی معمولا ژنتیک هست و در یک نژاد خاص شیوع بیشتری دارد . وجود قوز بینی علاوه بر اینکه در نمای نیم رخ نمایان است در نمای روبرو نیز تاثیر بسزایی دارد .
اجزای تشکیل دهنده قوز بینی
قوز بینی استخوانی از استخوان و یا غضروف و یا هردو جز ( شایعترین فرم ) تشکیل شده است . برای برداشتن قوز بر اساس اجزای تشکیل دهنده ان جراح بینی از تکنیک خاص استفاده میکند .
جراحی بینی استخوانی طبیعی
قاعدتا هر شخصی، مخصوصا آقایان تمایل بسیار زیادی به جراحی بینی به شکل و فرم کاملا طبیعی دارند، به طوری که بعد از انجام عمل بینی، بینی آنها فرمی طبیعی داشته باشد، اجرای یک فرم زیبا و طبیعی در عمل جراحی بینی یک هنر محسوب می شود، هنر زیبا شناسی که هر جراح بینی دارای آن نمی باشد، پیاده سازی یک بینی طبیعی و زیبا به صورت و چهره افراد زیبایی خاصی می بخشد. دکتر سالومه سالاریان با سال ها تجربه و داشتن علم و دانش فراوان در زمینه عمل بینی استخوانی طبیعی یکی از بهترین جراحان بینی در ایران در زمینه جراحی بینی طبیعی می باشند.
شرایط افراد برای جراحی بینی استخوانی
ممکن است سوالی در ذهن افراد پیش بیاید که، چه کسانی واجد شرایط جراحی بینی استخوانی خود هستند؟ برای جراحی بینیهای استخوانی باید یک سری ویژگی را مورد بررسی قرار داد. این جراحی باید بر روی افرادی انجام شود که، دارای بینی برآمده و قوز زیاد در بینی خود میباشند که علل مختلفی بر به وجود آمدن این برآمدگی و قوز حاکم میباشد که از جملهی آنها میتوان به دلایل موروثی و ژنتیکی، وارد شدن ضربای محکم به بینی و یا رشد زیاد غضروف بینی میباشد.
افرادی که دارای بینیهای برآمده هستند که این برآمدگی، باعث ایجاد فرمی ناپسند برای صورت شده و همچنین در بعضی مواقع باعث ایجاد مشکلات تنفسی میشود، لازم است که هر چه سریعتر به جراحی بینی خود اقدام کنند. علاوه بر آن افرادی که مشکلات انحرافی در بینی خود دارند که این مشکلات باعث به وجود آمدن سپتوم بینی میشوند، میتوانند برای جراحی بینی خود به یک پزشک متخصص مراجعه کنند.
علت به وجود آمدن سپتوم، گاهی ژنتیکی و ارثی و گاهی نیز به دلیل شکستگی و آسیب دیدگی میباشد. بطور کلی افرادی که دارای ویژگیهای بینی استخوانی از جمله داشتن یک استخوان باریک در بینی، برآمدگی، انحراف و قوز زیاد در بینی، بافت غضروفی محکم و همچنین دارای پوستی نازک و انعطاف پذیر هستند، میتوانند برای جراحی بینی خود اقدام کنند. جراحی بینیهایی که دارای فرم استخوانی هستند، مزایا و عوارضی را به دنبال دارد که افراد قبل از اقدام به جراحی بینی خود لازم است که در باب این مزایا و عوارض اطلاعات لازم را داشته باشند.
عمل بینی استخوانی مردانه
امروزه و با توجه به استقبال خیلی خوب آقایان از جراحی زیبایی بینی و با توجه به اینکه اکثر آقایان دارای بینی های استخوانی هستند، عمل بینی استخوانی مردانه بسیار رواج یافته و خیلی از آقایانی که احساس خوبی نسبت به بینی استخوانی و عموما قوز دار خود ندارند و تصمیم به جراحی بینی استخوانی مردانه خود می گیرند. همچنین خیلی دیگر از آقایان به دلیل داشتن انحراف بینی یا شکستکی بینی مجبور به انجام جراحی بینی استخوانی خود می شوند، موضوعی که برای اکثر آقایان بیسار حائذ اهمیت است این است که شکل و فرم بینی خود را بعد از عمل به حالی مردانه داشته باشند و اینگونه نباشد که فرمی عروسکی و زنانه به خود بگیرد، پس پیاده سازی عمل بینی استخوانی مردانه توسط یک جراح بسیار مهم می باشد.
با توجه به اینکه امروزه تعداد متقاضیان مرد برای جراحی زیبایی بینی تقریبا برابر با متقاضیان خانم شده است، انتخاب یک جراح بینی مردان با دانش و با تجربه مهمترین قسمت این کار می باشد. حفظ اصول آناتومی بینی مردان بسیار قابل اهمیت می باشد، هر چند که مراحل جراحی بینی مردان با خانم ها یکی است.
بهترین روش عمل بینی استخوانی
روش دیگر برای جراحی بینیهای استخوانی، جراحی باز است که در آن قسمت رویی بینی را بطور کامل بالا میبرند تا امکان مشاهدهی داخل بینی برای پزشک بطور کامل فراهم شود. در این روش با ایجاد برش پوستهی رویی بینی استخوانی، تورم و کبودی زیادی بر روی پوست به وجود میآید. به دلیل این که امکان مشاهدهی ساختمان داخل بینی توسط جراح وجود دارد، میتواند اقدامات لازم را انجام داده و تغییرات دلخواه را انجام دهد. بطور کلی انتخاب روشهای مورد استفاده برای جراحی بینی استخوانی، با توجه به نظر پزشک و خواست بیمار انجام میشود و نمیتوان یک روش را به عنوان بهترین روش عمل بینی استخوانی انتخاب کرد.
نکاتی که قبل از جراحی بینی استخوانی باید رعایت شود
همانطور که اشاره شد، جراحی بینی استخوانی به دو روش باز و بسته انجام میشود. هر یک از این روشها به خودی خود موثر هستند و مزایایی را به دنبال دارند؛ اما چیزی که مهم است این است که افراد قبل از اقدام به جراحی بینی خود از طریق هر یک از این روشها، باید نکات مشخصی را در نظر داشته باشد؛ این نکات باید توسط پزشک معالج و قبل از اقدام به جراحی بینی به افراد اعلام شود.
از جمله این موارد این است که افراد باید به مدت هشت ساعت قبل از شروع عمل، از خوردن و یا آشامیدن هر چیزی خودداری کنند. نکتهی دیگر این است که افراد باید یک شب قبل از عمل حتما دوش بگیرند، تا آرامش لازم در بدن آنها به وجود بیاید.
روز قبل از عمل، بهتر است که حتما مقدار زیادی آب نوشیده شود. مهمترین نکته در حین عمل، وجود یک همراه برای فرد بیمار است. از جمله نکات مهم دیگر این است که بهتر است فرد بیمار، قبل از عمل لباسی سایز بزرگ و گشاد و دکمه دار بپوشد تا بعد از عمل برای پوشیدن لباس خود دچار مشکل نشود و فشاری به بینی او وارد نشود.
خوردن داروهایی مثل آسپرین که التهابآور هستند قبل از عمل جراحی، کاملا ممنوع است. حداقل دو هفته قبل از عمل، باید از استعمال مواد مخدر و دخانیات خودداری شود.
به همراه داشتن مدارک پزشکی و برگههای مربوط به معاینه و آزمایشهای قبل از عمل در روز عمل، ضروری و مهم است. بهتر است که افراد قبل از عمل به فکر تهیهی چند کیسه یخ باشند تا بعد از اتمام جراحی، این کیسهها را بر روی صورت خود قرار دهند.
موارد ضروری که بعد از جراحی بینی استخوانی باید رعایت شود
علاوه بر نکات ضروری که بیماران قبل از جراحی بینی استخوانی خود باید در نظر داشته باشند، یک سری نکات مهم و ضروری وجود دارد که در دوران نقاهت باید به آنها توجه شود تا این دوران، به بهترین شکل ممکن پیش رفته و از عوارض خطرناکی که ممکن است بعد از جراحی این فرم از بینیها رخ دهد، جلوگیری شود.
بعد از عمل جراحی به دلیل وجود حجم زیادی از داروهای بیهوشی و آرامبخش در داخل معده و فعالیت کند معده و روده، بهتر است تا چهار ساعت بعد از عمل از خوردن هر غذایی خودداری شود؛ چرا که انجام این کار، باعث ایجاد حالت تهوع در فرد بیمار خواهد شد. بعد از گذشت این زمان بیمار میتواند مقداری آب یا در صورت ممکن آب میوه بیاشامد و غذاهایی نرم و تا حد امکان آبکی استعمال کند. بعد از گذشت دو روز، شیوهی غذا خوردن بیمار مانند قبل خواهد شد.
بعد از جراحی بینی استخوانی، باید تا حد ممکن از خوردن غذاهای تند و همچنین مصرف دخانیات و الکل جلوگیری شود. بعد از اتمام فرایند جراحی، تورم و کبودی در نواحی مختلف صورت و دور چشم به وجود میآید. برای رفع این کبودیها، بهتر است که بیمار به مدت یک روز کامل از یخ کمپرس استفاده کند؛ توصیه میشود که این کار، به مدت دو یا سه روز انجام شود.
بعد از جراحی بینی، بهتر است که فرد بیمار به مدت یک هفته استراحت مطلق داشته باشد و از انجام کارهای سنگین خودداری کند. همچنین بیمار باید به مدت یک هفته، از استحمام و دوش گرفتن خودداری کند. اگر بیمار بعد از عمل به مدت زیادی دراز بکشد، التهاب و تورمهایی در صورت او به وجود خواهد آمد.
اطلاعاتی دربارهی دوران نقاهت جراحی بینی استخوانی
همانطور که اشاره شد برای اثربخش بودن فرایند جراحی بینیهای استخوانی، بهتر است که قبل و بعد از عمل یک سری نکات مهم و ضروری توسط بیماران رعایت شوند. یکی از نکات مهم دربارهی دوران نقاهت جراحی بینی، استفادهی مرتب از چسبهای مخصوص بینی است. استفاده از این چسبها به طور مرتب و مکرر، باعث میشود تا از ورم و التهاب بعد از عمل جراحی جلوگیری شود. استفاده از این چسبها زمان مشخصی ندارد و گاها پزشکان توصیه میکنند که در هنگام خواب شبانه نیز، از این چسبهای مخصوص استفاده شود.
لازم به ذکر است که مدت زمان استفادهی افراد دارای بینی استخوانی از چسب، بیشتر از افرادی است که دارای بینی گوشتی هستند. در صورت این که افراد در حین استفاده از این چسبها دچار مشکل و یا حساسیت شوند، میتوانند با استفاده از پمادهای مخصوص از این حساسیت جلوگیری کنند. نکتهای که مهم است این است که، افراد باید در یک سن مناسب برای جراحی بینی خود اقدام کنند و بدن آنها به رشد کافی رسیده باشد.
بطور کلی نتیجهی حاصل از جراحی بینی دائمی میباشد؛ اما نکتهی مهم این است که افراد حتما نکات ضروری و مهم را در دوران نقاهت رعایت کنند، تا نتایج جراحی به خوبی ظاهر شده و استخوانها به شکل کامل ترمیم شوند. مدت زمانی که طول میکشد تا بینی به فرم دلخواه و مطلوب برسد، با توجه به اقدامات انجام شده در حین عمل متفاوت خواهد بود. شیوهای که برای جراحی بینی استخوانی مورد استفاده قرار گرفته است نیز،از دیگر عوامل موثر در طول دورهی درمان است.
سوالات متداول جراحی بینی استخوانی
چه مقدار از قوز بینی باید برداشته شود ؟
این سوال مهمترین تصمیم گیری بین بیمار و جراح را مطرح میکند . در این قسمت فرد تصمیم میگیرد که ایا قوز بینی برداشته شود ولی قسمت کمی از ان باقی بماند تا فرم ژنتیک صورت فرد برقرار باشد . و یا قوز بطور کامل برداشته شود و شکل صاف در پشت بینی ایجاد شود .
در بعضی موارد افراد تمایل دارند که بعد از برداشتن قوز پشت بینی کمی قوس دار شود . در جراحی بینی طبیعی یکی از این سه حالت بر اساس خواسته بیمار انتخاب میشود . تلاش بر این است که بعد از برداشتن قوز از ایجاد قوس زیاد در پشت بینی اجتناب شود مگر در مواردیکه که خود فرد اصرار به ایجاد ان داشته باشد .
آیا داشتن پوست ضخیم در پروسه برداشتن قوز بینی تاثیر میگذارد ؟
بعد از اینکه جراح اقدام به برداشتن قسمت اضافه استخوان و غضروف در ناحیه قوز بینی کرد پوست بینی باید روی قسمت جدید قرار گیرد و شکل جدید ان ناحیه را به خود بگیرد . در پوستهای ضخیم ممکن است این اتفاق نیفتد و یا بصورت کامل پوست نخوابد . البته تکنیکهایی در دسترس جراح هستند که درصد موفقیت را در این چالش افزایش دهد .
نمای قوز کاذب چیست ؟
در بعضی افراد قوز واقعی در پشت بینی وجود ندارد بلکه فرورفتگی در ناحیه رادیکس بینی این شبهه را بوجود اورده است . رادیکس قسمت ابتدای بالای بینی است درست همانجایی که استخوان پیشانی به بینی وصل میشود . در این موارد گذاشتن گرافت در ناحیه رادیکس باعث از بین رفتن نمای کاذب قوز بینی میشود . این مساله بخصوص در اقایان که تمایل به داشتن بینی کاملا مردانه با سایز اولیه دارند صادق است .
آیا تنفس فرد از بینی بعد از برداشتن قوز بینی دچار مشکل میشود ؟
بعد از برداشتن قوز بزرگ بینی برای اینکه بینی از نمای روبرو پهن دیده نشود نیاز به انجام استئوتومی میباشد . در این مرحله استخوانهای کنار بینی بهم نزدیک میشود تا در قسمت پشت بینی از هم فاصله نداشته باشند .
در این اقدام ممکن است راه جریان تنفسی از داخل بینی نسبت به قبل جراحی کمتر شود لذا جراح گوش حلق بینی و پلاستیک بینی اقدام به انجام مانور هایی میکند تا مسیر تنفسی باز بماند . از این اقدامات میتوان توربینوپلاستی ، اسپریدر گرافت ، گرافت غضروف لترال بینی و یا گرافت پره بینی را نام برد که بر اساس نیاز فرد جراح اقدام به گذاشتن ان میکند .
اسپریدر گرافت چیست ؟
این یک گرافت خاص و مفید در افرادی است که قوز بینی بزرگ دارند . جراح بینی به چند دلیل اقدام به گذاشتن این گرافت در پشت بینی فرد بعد از برداشتن قوز بینی بزرگ می کند. جلوگیری از ایجاد مشکل تنفسی ، جلوگیری از ایجاد قوس زیاد پشت بینی در سالهای اینده و جلوگیری از ایجاد بدشکلی های V فرم معکوس پشت بینی از دلایل استفاده از این گرافت حین جراحی بینی است . در مجموع این گرافت به یک سوم میانی بینی فرم و عملکرد مطلوب میدهد.
مرکز جراحی بینی بینی استخوانی
دکتر سالومه سالاریان، دارای مدرک فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلرادو آمریکا
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
عوامل موثر بر هزینه جراحی بینی استخوانی
هزینه جراحی بینی استخوانی، تحت تاثیر عوامل متعددی قرار داشته و دارای تعرفههای متفاوتی است. از جمله عوامل موثر در هزینه عمل بینی استخوانی، مهارت پزشک معالج است؛ مطمئنا بهترین جراح بینی نسبت به یک جراح تازهکار و آماتور، هزینهی بیشتری را دریافت میکند.
به این دلیل که مهارت او در به وجود آوردن فرم مطلوب بینی برای بیماران بیشتر بوده و نتیجهی حاصل از جراحی بینی به دست او، اثربخشتر خواهد بود. علاوه بر این عامل، موقعیت جغرافیایی نیز تاثیر بسزایی در تعیین هزینهی جراحی بینی خواهد گذشت. کلینیکهای زیبایی در شهرستانهای مختلف هزینههای متفاوتی برای جراحی بینی افراد دریافت میکنند.
مثلا یک کلینیک زیبایی در شهر تهران، هزینهی بیشتری را برای جراحی بینی استخوانی نسبت به یک کلینیک در شهرهای اطراف از بیمار دریافت میکند. از عوامل مهم دیگر شرایط بدنی فرد و نوع بینی و مشکل اصلی آن است، که باعث میشود تا جراحی بینی سختتر و یا آسانتر شود.
بطور کلی افراد بهتر است قبل از اقدام به جراحی بینی خود تحقیقات لازم را به عمل آورند تا در هنگام جراحی بینی و گذاران دوران نقاهت و همچنین پرداخت هزینهی مربوط به جراحی بینی، دچار مشکل خاصی نشوند. جهت اطلاع از تعرفه های عمل بینی استخوانی می توانید با شماره های کلینیک زیبایی دکتر سالومه سالاریان که در سایت درج شده تماس گرفته و ضمن استفاده از مشاوره تلفنی نسبت به تعیین وقت مشاوره حضوری و معاینه اقدام نمایید. این مجموعه در زمینه جوانسازی صورت فعالیت دارد.
فیلم های قبل و بعد از جراحی بینی
آیا جراحی بینی استخوانی با لیزر امکان پذیر است؟
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر؛ چرا که جراحی با لیزر هیچ نوع شکلی را به بینی نمی دهد و برای تغییرات بینی به هیچ وجه مناسب نیست، همچنین تنها جنبه تبلیغاتی دارد.
هزینه عمل جراحی بینی استخوانی چقدر است؟
در خصوص جراحی بینی استخوانی نمی توان هزینه مشخصی را مشخص کرد، با انجام معاینات و جلسات مشاوه هزینه کاملا مشخص می شود
آیا برگشت پذیری جراحی بینی استخوانی امکان پذیر است ؟
بازگشت برآمدگی و قوز بینی در جراحی بینی های استخوانی بسیار به ندرت رخ می دهد.
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی چیست؟
به مدت دو هفته قبل از جراحی بینی مصرف داروهای مسکن نظیر بروفن را ممنوع می باشد. به مدت دو هفته از استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی پرهیز نمایید. چنانچه مبتلا به بیماری خاصی هستید یا از داروی خاصی استفاده می کنید جراح بینی را آگاه نمایید.
ویژگی بینی های استخوانی چیست؟
از لحاظ فرم ظاهری دارای قوز می باشد، دارای پوستی نازک است و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشد، از بافت و غضروف مستحکم برخوردار می باشد.
۱۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
مراقبت های بعد از عمل شامل چه کارهایی میشه؟
سلام وقت شما بخیر باشه، در قسمت بالا به صورت مفصل توضیح داده شده اند
سلام هزینه جراحی بینی استخوانی چقدره؟
سلام خدمت شما، لطفا برای دریافت قیمت تماس بگیرید با کلینیک
برای جراحی بینی استخوانی داروی خاصی لازم مصرف کنسم ؟
خیر فقط مصرف دارو و غذاهای رقیق کننده ی خون را باید قطع کرد
روش جراحی بینی استخوانی با گوشتی خیلی تفاوت داره ؟
سلام، بله، حجم عمل و سختیش فرق میکنه
این جراحی پلیپ هم درست میکنه؟
سلام خسته نباشید هزینه جراحی چقدره؟
سلام، هزینه عمل بینی استخوانی ثابت نیست، برای اطلاع از هزینه ها لطفا تماس بگیرید با کلینیک
خسته نباشید این جراحی نیاز به بستری داره؟
سلام،قبل از جراحی اقدامات خاصی باید انجام بشه؟