رفع غبغب

رفع غبغب
رفع غبغب

فهرست مطالب

یکی دیگر از روش های جوانسازی صورت بر طرف کردن غبغب می باشد. غبغب و یا آویزان شدن بافت زیر فک الزاماً ناشی از افزایش سن نمی‌باشد. معمولاً زمانی که از نیم‌رخ به چهره نگاه می‌کنید و یا هنگام گرفتن  عکس‌، متوجه این عارضه خواهید شد. غبغب یا پوست اضافی جلوی گردن، ناشی از تجمع چربی‌های اضافه یا آویزان شدن پوست شل شده یا هردو می‌باشد. تشخیص عامل به وجود آورنده‌ی غبغب و تمایز آن با سایر علل، جهت درمان مناسب این بیماری بسیار مهم است. در بیماران جوان‌تر، غبغب بیشتر به علت افزایش بافت چربی ایجاد می‌شود تا پوست اضافی. در بیماران مسن‌تر معمولاً ترکیبی از سست شدن پوست و تجمع چربی اضافه، عامل این بیماری است که با استفاده از عمل غبغب یا استفاده از روش‌های غیر جراحی می‌توان بیماری را درمان کرد.

رفع غبغب 

رفع غبغب با دو روش حذف چربی غبغب و لیفت پوست افتاده گردن انجام می‌شود.

تکنیک‌های حذف چربی غبغب

لیپوساکشن غبغب

این تکنیک درمانی بسیار سریع و مؤثر برای از بین بردن غبغب  است. به کمک این روش می‌توان چربی‌های اضافی ناحیه چانه را به کمک بی‌حسی موضعی حذف نمود. در این روش پزشک یک برش کوچک زیر چانه ایجاد می‌کند- در برخی مواقع ممکن است این برش در پشت گوش‌ها ایجاد شود – سپس چربی‌های اضافه توسط یک لوله‌ی نازک مکنده، تخلیه خواهند شد.

لیپوساکشن غبغب با لیزر

“لیپوساکشن غبغب با لیزر” در حقیقت یک روش غیر جراحی و غیره تهاجمی برای رفع غبغب محسوب می‌شود. در این روش چربی‌های اضافه موضعی ابتدا ذوب شده و سپس حذف خواند شد.

“لیپولیز لیزر” نیز تکنیکی است با کمترین تهاجم که از طریقان چربی‌های اضافه حذف شده و پوست قوام و استحکام خود را دوباره به دست می‌آورد. فیبر لیزر وارده پوست شده و در ناحیه‌ای که چربی‌ها باید حذف شوند قرار می‌گیرد. انرژی و گرمای لیزر، سلول‌های چربی را ذوب می‌کند، سپس چربی‌های ذوب شده توسط رگ‌های لنفاوی از بدن دفع می‌شوند.

رفع غبغب با کویتیشن (اولتراسوند)

امواج اولتراسوند با فرکانس بالا از طریق “کویتیشن” یا “حفره سازی” چانه شما را فرم داده و چربی‌های اضافی آن را ذوب می‌کند. این روش سلول‌های چربی را به مایع تبدیل کرده که در پی آن سیستم تصفیه بدن برای از بین بردن غبغب می‌تواند آن‌ها را به‌صورت طبیعی دفع کند. برای فرم‌دهی بیشتر به چانه همچنین می‌توان از تزریق چربی به چانه استفاده کرد.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

کویتیشن

(ایجاد حفره‌های بسیار ریز در حد میکرون در بافت‌ها) از طریق امواج صوتی، باعث تشکیل امولسیون چربی‌ها می‌شود. درنتیجه چربی‌ها به ماده‌ای تبدیل می‌شوند که بدن می‌تواند آن‌ها را از طریق دستگاه ادراری و غدد لنفاوی دفع نماید. از طریق امواج صوتی سلول‌های چربی تحریک‌شده و دچار ارتعاش می‌شوند. درنتیجه سلول‌های چربی از درون شکسته می‌شوند، پس‌ازآن بدن قادر خواهد بود این چربی‌های مایع‌شده را به‌عنوان مواد زائد از بدن دفع کند. نتیجه این فرایند کاهش حجم چربی‌ها و کوچک شدن اندازه منطقه‌ی موردنظر است. ازآنجاکه در این روش سلول‌های چربی به‌طور کامل متابولیزه می‌شوند، برخلاف لیزر نتیجه این درمان دائمی خواهد بود. این روش کاملاً بدون درد است.

لیپولیز و رفع غبغب با مزوتراپی

مزوتراپی یک روش درمانی برای رفع غبغب است که از طریق تزریق داروهای مخصوص، چربی‌های ناخواسته موضعی، تجزیه و شکسته می‌شوند. فرایند تجزیه و شکستن چربی‌های بدن، تحت عنوان “لیپولیز” چربی‌ها شناخته می‌شود. در طی درمان، محلول مخصوصی به‌صورت مستقیم در لایه‌های چربی و بافت همبند تزریق می‌شود. تزریق بدون درد است، اما برخی بیماران ترجیح می‌دهند از کرم بی‌حسی استفاده نمایند. داروی تزریق‌شده یک فرایند شیمیایی خاصی را در ناحیه تزریق، ایجاد می‌کند، که در اثر آن دیواره سلول‌های چربی تخریب‌شده و رسوب چربی‌ها تجزیه می‌شود.

کرایولیپولیز غبغب

کرایولیپولیز (Cryolipolysis) یک روش درمانی غیرتهاجمی است که در آن به‌آرامی و به نحوی مؤثری برایبرداشتن غبغب استفاده می شود . در این روش نتایج موردنظر با استفاده از تکنولوژی پیشرفته‌ی کرایولیپولیز به دست می‌آید. در این روش برای رفع غبغب منطقه و بافت هدف، تحت انجماد قرار می‌گیرد. درنتیجه به‌آسانی سلول‌های چربی شکسته شده و حذف می‌شوند، بدون آنکه بافت‌ها و سلول‌های اطراف ناحیه تحت درمان آسیبی ببینند. ثابت‌شده که سلول‌های چربی در برابر سرما و انجماد آسیب‌پذیرتر از سلول‌های اطراف خود هستند. درنتیجه با استفاده از این اصل می‌توان به‌صورت طبیعی چربی‌های تجمع یافته را حذف نمود. این فرایند تا چندین ماه پس از درمان ادامه خواهد داشت.

کربوکسی تراپی

برای کاهش چربی‌های مقاوم مانند چربی‌های غبغب، گاز گرمی در حجم بالا به عمق چربی‌ها تزریق می‌شود. در پی این امر، سلول‌های چربی شکسته شده و تولید عروق جدید و بازسازی سلول‌ها تحریم می‌گردد.

در کربوکسی تراپی برای از بین بردن غبغب، گاز CO2 درست در زیر سطح پوست، دمیده می‌شود. بدن حس می‌کند دچار کمبود اکسیژن شده است، در پاسخ بدن جریان خون ناحیه را افزایش داده و فاکتورهای رشد (مانند VEGFیا فاکتور رشد اندوتلیال عروقی) را به سمت منطقه گسیل می‌دارد. یکی از پیامدهای این موضوع تحریک تولید رگ‌های خونی جدید است. این امر باعث می‌شود، موجی از اکسیژن و مواد مغذی به منطقه هدف ارسال شود، که در پی آن گردش خون ناحیه بهبود یافته و سلول‌ها بازسازی می‌شوند.

لیفت پوست گردن برای رفع غبغب

پوست باید به‌اندازه کافی انعطاف‌پذیر بوده تا پس از برداشت چربی به موقعیت خود بازگردد. در افراد مسن، پس از برداشت چربی، پوست بیشتر آویزان خواهد شد. به همین دلیل، این روش ممکن است با جراحی لیفت صورت یا گردن و یا سایر روش‌های غیر جراحی، ترکیب شود تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.

رفع غبغب با لیزر

لیفت گردن به کمک لیزر روشی غیر جراحی برای رفع غبغب است که در آن به‌به کمک لیزر پوست کشیده شده و ناحیه گردن دوباره جوان می‌گردد. لیفت گردن و از بین بردن غبغب با لیزر تهاجمی نبوده و نیاز به بستری شدن نیز ندارد. برای رسیدن به نتیجه مطلوب در ناحیه گردن، یک تا دو جلسه درمانی توصیه می‌شود.

هایفوتراپی برای درمان افتادگی پوست

در هایفوتراپی غبغب با استفاده از امواج اولتراسوند انرژی به‌صورت متمرکز به لایه‌های عضلانی زیرپوست انتقال می‌یابد. انرژی واردشده باعث آغاز روند طبیعی‌ترمیم بافت‌های بدن می‌شود. در پی آن عضلات قوام خود را بازیافته و تولید کلاژن‌ها تحریک می‌شود. در اثر بازگشت قوام پوست، ظاهر شما پرحجم‌تر و جوان نشان داده خواهد شد. برای اطمینان از انتقال مناسب انرژی امواج به پوست، در ناحیه موردنظر یک ژل مخصوص مالیده می‌شود. پس‌ازآن سر دستگاه بر روی پوست قرار می‌گیرد. هنگام انتقال امواج شما ممکن است حسی شبیه ضربه زدن یک باند کشی و یا نیش زبور را داشته باشید. از طریق دستگاهی که بر روی پوست شما قرار می‌گیرد، تصویر بافت‌های زیرپوست بروی صفحه مانیتور نمایان خواهد شد (به کمک امواج فراصوت) درنتیجه پزشک با دقت بیشتری می‌تواند امواج را به عمق موردنظر ارسال نماید.

درمان افتادگی پوست با امواج رادیویی (ترماژ)

اعمال کنترل‌شده امواج رادیویی (RF) انرژی را به لایه‌های زیرین پوست شما انتقال داده و به‌آرامی باعث گرم شدن آن‌ها می‌شود. درنتیجه سلول‌های چربی کوچک شده و آسیب‌دیدگی‌های میکروسکوپی در ناحیه موردنظر پدید می‌آید. این امر باعث می‌شود الیاف کلاژنی طی فرایند بازسازی خود منقبض شده و قوام خود را دوباره به دست آورند. هدف از درمان، کاهش حجم چربی‌ها در قسمت پایینی صورت و افزایش استحکام پوست صورت و گردن می‌باشد. همچنین طی این فرایند، خط فک نیز بهبود می‌یابد.

رفع غبغب با نور مادون‌قرمز

انرژی نور مادون‌قرمز، آسیب‌دیدگی‌های میکروسکوپی را در لایه‌های کلاژنی پوست ایجاد می‌کند. این امر باعث می‌شود این لایه منقبض شده و قوام خود را دوباره به دست آورد. عمق نفوذ امواج مادون‌قرمز کمتر از نفوذ روش هایفوتراپی باشد، درنتیجه تأثیر آن کمتر است. پوست گردن نازک‌تر از پوست صورت است (درنتیجه نفوذ امواج آسان‌تر است). از این روش اغلب برای بازسازی پوست صورت و برطرف کردن شلی پوست گردن استفاده می‌شود.

درمان افتادگی پوست با تزریق کایبلا (داکسی کولیک اسید)

تزریق کایبلا، یک حرکت انقلابی برای درمان غبغب  است که بی‌خطر بوده و به نحو مؤثری به تجزیه چربی‌های ناخواسته زیر چانه می‌پردازد. کایبلا یک مولکول طبیعی در بدن است که در تجزیه چربی‌های موجود در رژیم غذایی شرکت دارد. این دارو در ناحیه زیر چانه تزریق می‌شود. درنتیجه غشای سلول‌های چربی در اثر این تزریق متلاشی خواهند شد و به‌طور دائم چربی‌های ناخواسته زیر چانه از بین خواهند رفت.

امتیاز دهید...
دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط