مزونیدلینگ چیست؟

فهرست مطالب

یکی از خواسته‌های تمام افراد این است که چهره‌ای بی‌نقص و بسیار تاثیرگذار داشته باشند و چهره‌ی آن‌ها، تمامی ارکان مربوط به شادابی و زیبایی صورت را شامل شود. از جمله روش‌هایی که می‌توان به وسیله‌ی آن ایرادات و مشکلات پوستی را رفع کرده و علاوه بر آن از ریزش موها جلوگیری کرد، مزونیدلینگ است.

روشی برای رفع مشکلات پوستی

داشتن چهره‌ای زیبا، بی‌ایراد و بدون نقص از جمله خواسته‌های اصلی تمام افراد است. همه‌ی ما ممکن است بعد از گذشت چندین سال، دچار مشکلاتی همچون ریزش مو و یا رخداد عارضه‌های پوستی گوناگون شویم و به نوعی چهره‌ی ما دیگر شادابی سابق را نداشته باشد.

مسلما هر یک از افراد به دنبال روشی موثر برای رفع چنین مشکلاتی هستند. با پیشرفت تکنیک‌ها و متدهای مختلف مورد استفاده در جهان که در جهت درمان و زیبایی بکار می‌روند، افراد دیگر نگرانی خاصی درباره‌ی مشکلات پوستی و یا ریزش موهای خود نخواهند بود و به راحتی می‌توانند از شر این مشکلات خلاص شوند.

مراحل و روش های انجام  مزونیدلینگ چیست؟

از جمله روش‌هایی که تاثیر بسیار زیادی در رفع نواقص پوستی و همچنین مشکلات مربوط به ریزش موها در افراد دارد، مزونیدلینگ است.

حال سوالی که پیش می‌آید این است که روش مزونیدلینگ چیست؟ و یا این که فواید و مزایای انجام مزونیدلینگ صورت چیست؟ در پاسخ باید گفت که مزونیدلینگ یه روش زیبایی درمانی است، که از ترکیب دو شیوه‌ی درمانی دیگر یعنی مزوتراپی و همچنین میکرونیدلینگ به وجود آمده است.

بعد از گذشت طول عمر افراد، بدن آن‌ها در تولید کلاژن‌های مورد نیاز دچار مشکلاتی می‌شود و توانایی بدن در تولید کلاژن کمتر می‌شود. با انجام مزونیدلینگ، مشکلات مربوط به تولید کلاژن مورد نیاز کمتر شده و در نتیجه مشکلات مربوط به پوست و همچنین رشد موها رفع می‌شود.

یکی دیگر از سوالات متداول درباره‌ی این روش این است که چگونه عمل می‌کند؟ و یا اینکه انجام مزونیدلینگ چه عوارضی دارد؟ از جمله عوارض مزونیدلینگ، می‌توان به ایجاد تورم‌ها و یا حساسیت‌های پوستی و قرمزی‌هایی در نواحی از پوست اشاره کرد که تحت درمان قرار گرفته‌اند.

علاوه بر آن تیره شدن پوست و همچنین ایجاد حالت پوسته پوسته شدن در نواحی مختلف تحت درمان نیز، از دیگر عوارض انجام مزونیدلینگ می‌باشد.

برای انجام این روش، فضاهایی را در داخل نواحی درم و همچنین اپیدرم توسط دستگاه مزونیدلینگ به وجود می‌آورند که به این فضاهای ایجاد شده میکروپانج‌ها گفته می‌شود.

این میکروپانچ‌های ایجاد شده در نواحی درم و اپیدرم، راهی مناسب برای تزریق مواد دارویی مزونیدلینگ و ورود آن‌ها به داخل بدن افراد جهت انجام این روش درمانی است.

لازم به ذکر است که از این روش در  جهت ترمیم و تقویت رشد موها نیز انجام می‌دهند و بدین ترتیب، مواد بکار رفته برای انجام مزونیدلینگ پوست با مواد بکار رفته برای انجام مزونیدلینگ صورت متفاوت می‌باشد. در ادامه به بررسی تفاوت‌های مزونیدلینگ با روش‌های درمانی دیگر می‌پردازیم.

مزونیدلینگ چه نقشی در جوانسازی پوست دارد؟

شاید برای این سوال پیش بیاید که مزونیدلینگ چیست و چه نقشی در جوانسازی پوست دارد؟ همانطور که گفته شد مزونیدلینگ روشی برای جوانسازی پوست و رفع نواقص و مشکلات پوستی است، که به دلیل عدم توانایی بدن در تولید کلاژن مورد نیاز به وجود می‌آید.

برای بکارگیری این روش مواد مورد استفاده را بدون استفاده از سرنگ و از طریق سوزن‌هایی بسیار کوچک و نازک که حساسیت خاصی را برای پوست ایجاد نمی‌کنند، وارد بدن کرده و به درمان مشکلات پوستی اقدام می‌کنند.

به بیان دیگر برای انجام این روش از متدهای مزوتراپی استفاده می‌شود و بدین جهت، نتیجه‌ی درمان به نوعی با موفقیت بیشتری روبرو خواهد شد.

علت اثر بخشی انجام مزونیدلینگ چیست؟

در واقع برای پاسخ دادن به این سوال که علت اثر بخشی آن چیست باید گفت که به وجود آمدن این متد زیبایی درمانی از ترکیب دو متد دیگر، یک روش درمانی بسیار پیشرفته برای افزایش تولید کلاژن در بدن می‌باشد.

از طریق ورود کوکتلهای مزوتراپی به داخل عمق لایه‌های مختلف بدن، بافت‌های بدن که دچار مشکل و آسیب شده‌اند درمان می‌شوند.

چه بسا مهم‌ترین عامل برای حفظ شادابی و جوانی پوست و چهره‌ی افراد، تولید کلاژن به اندازه‌ی لازم است و در صورت کاهش این کلاژن‌ها در داخل بدن مشکلات پوستی دو چندان می‌شوند.

فرق میکرونیدلینگ با مزونیدلینگ چیست؟

همانطور که قبلا اشاره کردیم، مزونیدلینگ یک روش درمانی برای رفع مشکلات پوستی است که از ترکیب دو روش درمانی دیگر یعنی مزوتراپی و میکرونیدلینگ به وجود آمده است. شاید سوال پیش بیاید که فرق میکرونیدلینگ با مزونیدلینگ چیست؟ از جمله‌ی این تفاوت‌ها می‌توان به روش درمانی و همچنین طول مدت درمان و دوره‌ی نقاهت اشاره کرد.

مراقبت های لازم قبل از انجام مزونیدلینگ

حال باید به بررسی پاسخ این سوال بپردازیم که روش انجام مزونیدلینگ چیست و چگونه صورت می‌گیرد؟ در ابتدا باید گفت که انجام این روش نسبت به مزوتراپی با درد کمتری صورت می‌گیرد.

با این حال برای انجام آن از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. بعد از انجام بی‌حسی موضعی، کوکتل‌های مختص انجام این روش را در داخل سوزن‌های دیجیتالی جای‌گذاری می‌کنند؛ نکته‌ی مهم درباره‌ی این سوزن‌ها آن است که، میزان عمق ورودی آن‌ها به داخل پوست و همچنین مدت زمانی که این سوزن‌ها در داخل پوست باقی می‌مانند به وسیله‌ی اپراتور این سوزن‌ها تعیین می‌شود.

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ در این است که برای انجام میکرونیدلینگ در جهت رفع مشکلات پوستی و تولید کلاژن، از هیچ ماده‌ی درمانی خاصی استفاده نمی‌شود و با استفاده از دستگاه تخصصی مورد استفاده برای میکرونیدلینگ، پوست صورت را تحریک به تولید کلاژن می‌کنند.

حال آن که برای انجام این روش در جهت تولید کلاژن‌های مورد نیاز پوست، از مواد مخصوص که برای تولید کلاژن بکار می‌روند استفاده می‌شود.

با این که از طریق تزریق این مواد درمانی به داخل پوست تولید کلاژن‌های پوستی تقویت می‌شود، اما ممکن است این مواد تزریق شده برای بعضی از افراد حساسیت‌هایی را به وجود آورد.

مدت زمان انجام هر یک از روش‌ها

تفاوت دیگری که در بین این دو روش درمانی وجود دارد، بر طول مدت درمان خر یک از این روش‌ها دلالت دارد؛ مدت زمان انجام روش درمانی میکرونیدلینگ نسبت به مزونیدلینگ کمتر است و این روش درمانی سریع‌تر از مزونیدلینگ انجام می‌شود.

علاوه بر آن لازم است اشاره شود که طول دوره‌ی نقاهت بعد از انجاماین روش نسبت به دوره‌ی نقاهت میکرونیدلینگ، مدت زمان بیشتری می‌برد؛ در طی دوره‌ی نقاهت ممکن است بعضی از افراد دچار حساسیت و یا سردرد شوند.

انجام مزونیدلینگ به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

از جمله سوالات متداول در روش درمانی مزونیدلینگ این است که انجام مزونیدلینگ به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟ در پاسخ می‌توان گفت که، یک روش درمانی موثر برای رفع مشکلات پوستی است و لذا بکارگیری این روش درمانی برای تمامی افرادی که دارای عارضه‌های پوستی مختلفی همچون جای زخم، جای جوش، لک و آکنه‌ی پوستی و سایر مشکلات پوستی هستند، می‌توانند از این روش برای درمان مشکلات پوستی خود بهره ببرند. با این حال لازم است که افراد قبل از اقدام به این کار، مشاوراتی را درباره‌ی این که استثناهای انجام مزونیدلینگ چیست و نکات مهم درباره‌ی این روش درمانی از پزشک معالج دریافت کنند.

استثناهای مزونیدلینگ

سوال اصلی این است که استثناهای انجام مزونیدلینگ چیست؟ در پاسخ باید گفت که در صورتی که یکی از افراد دارای نوع خاصی از حساسیت‌ها و یا عفونت‌های پوستی همچون تبخال باشند، بهتر است که از انجام این روش خودداری کنند.

در صورت حساسیت داشتن به داروهای مورد استفاده در روش مزوتراپی نیز، بهتر است که از انجام مزونیدلینگ صرف نظر شود. در صورت این که افراد به یک بیماری جدی همچون دیابت مبتلا هستند، رویه‌ی درمانی مشکلات پوستی از طریق مزونیدلینگ مدت زمانی طولانی‌تر را به دنبال داشته و به بیان دیگر درمان مشکلات پوستی دیرتر صورت می‌گیرد.

علاوه بر آن در صورت این که افراد از داروهای رقیق کننده‌ی خون استفاده می‌کنند، بهتر است که قبل از انجام مزونیدلینگ با یک پزشک متخصص مشورت کنند. اگر به هر دلیل انجام این روش را برای خود مناسب نمی‌دانید، می‌توانید روش های دیگر مانند تزریق چربی به گونه را امتحان کنید.

مزایای مزونیدلینگ

بسیاری از افراد در پی پاسخ این سوال هستند که مزایای مزونیدلینگ چیست و بکارگیری این روش برای درمان مشکلات پوستی، چه فوایدی را به دنبال دارد؟ از جمله فایده‌های این روش می‌توان به تولید کلاژن‌های مورد نیاز برای جوانسازی،شادابی، زیبایی پوست و رفع مشکلات پوستی اشاره کرد.

رفع چروک‌ها و عارضه‌های مختلف پوستی همچون جای زخم و کک و مک، رفع ترک‌های پوستی که به دلایل مختلف همچون بارداری و یا افزایش و کاهش وزن به وجود آمده‌اند، رفع مشکل ریزش مو، تقویت میزان خونرسانی به سطح پوست، از بین بردن لک‌های پوستی مختلف و رفع سوختگی‌ها و بسیاری از فواید دیگر با انجام آن حاصل می‌شود.

مراقبت‌های بعد از مزونیدلینگ

سوال دیگری که باید به آن پاسخ داده شود این است که، از جمله مراقبت‌های بعد از مزونیدلینگ چیست؟ در واقع برای اثر بخشی بیشتر انجام این روش، لازم است نکات ضروری که بعد از انجام آن وجود دارد و باید توسط پزشک معالج به فرد بیمار بیان شود را مد نظر قرار داده و این نکات را رعایت کرد.

از جمله‌ی این مراقبت‌ها، می‌توان به استفاده‌ی مرتب از محصولات مراقبتی پوست که توسط پزشک معالج معرفی می‌شود اشاره کرد. علاوه بر آن بهتر است که بعد از انجام این روش درمانی، از بکارگیری وسایل آرایشی خودداری کرد‌.

همچنین لازم است که تا مدت زمان 24 ساعت از ورزش کردن، رفتن به استخر، برنزه کردن، رفتن به سولاریم و یا سونا و جکوزی و همچنین استفاده از محصولاتی همچون رتینول خودداری کرد.

مواد موجود در سرم‌های تزریقی پوست در روش مزونیدلینگ چیست؟

سوال مهم دیگری که ممکن است به ذهن خیلی از افراد برسد این است که، مواد موجود در سرم‌های تزریقی پوست در روش مزونیدلینگ چیست؟ برای آگاهی از این که مواد مزونیدلینگ چیست باید گفت که، این مواد از ویتامین‌هایی تشکیل شده‌اند که کمک زیادی به تحریک بدن برای تولید کلاژن‌های مورد نیاز پوست می‌کنند و در نتیجه با تولید این کلاژن‌ها، از ایجاد مشکلات و عارضه‌های پوستی مختلف جلوگیری می‌شود.

از مزونیدلینگ در چه مواردی استفاده می‌شود؟

سوال متداول دیگر درباره‌ی این روش این است که از این روش در چه مواردی استفاده می‌شود و کاربرد اصلی مزونیدلینگ چیست؟ همانطور که اشاره شد از این روش برای رفع عارضه‌ها و از این طریق مشکلات پوستی استفاده شده و مشکلاتی همچون لک‌های پوستی، جای زخم، جای سوختگی و… را از روی پوست رفع می‌کنند. علاوه بر آن از مزونیدلینگ جهت رفع مشکل مربوط به رشد مو نیز استفاده می‌شود و از طریق انجام آن، کمک زیادی به درمان ریزش مو می‌شود.

هزینه مزونیدلینگ

قیمت مزونیدلینگ به توجه به میزان انجام کار و نواحی مورد انجام متفاوت می باشد، لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه هزینه ها و تعیین وقت ویزیت حضوری با شماره درج شده ما در سایت تماس حاصل نمایید.

کلینیک زیبایی دکتر سالومه سالاریان

کلینیک زیبایی دکتر سالومه سالاریان، از معتبرترین کلینیک‌های زیبایی درمانی است که افراد از طریق برقراری ارتباط و مراجعه به این کلینیک، می‌توانند اطلاعات متفاوتی درباره‌ی انجام این روش به دست آورند و پاسخ سوالات متداولی که درباره‌ی این روش درمانی وجود دارد را دریافت کنند.

همچنین مشاورات لازم درباره‌ی این که روش انجام لیفت صورت و مزونیدلینگ چیست، دوره‌ی نقاهت آن، نکات لازمی که در دوره‌ی نقاهت باید رعایت شود و… را دریافت کنند.

سوالات متداول در رابطه با مزونیدلینگ

بعد از مزونیدلینگ باید چه مراقبت هایی کنیم؟

تا 24 ساعت بعد از مزونیدلینگ لازم است از رفتن به استخر، جکوزی، سونا، رفتن به سولاریوم اجتناب کرد.

در چه مواردی می توان از مزونیدلینگ استفاده کرد؟

برای رفع عارضه ها و مشکلات پوستی مانند ، لک های پوستی، جای زخم و سوختگی و مشکلات رشد مو

علت اثر بخشی مزونیدلینگ چیست؟

با افزایش سن میزان کلاژن در بدن کاهش پیدا می کند و پوست دچار افتادگی می شود، مزونیدلینگ باعث افزایش کلاژن در بدن می شود.

5/5 - (2 امتیاز)
دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دریافت مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط