درمان خشکی لب بعد از تزریق ژل

بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟
بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

فهرست مطالب

تزریق ژل لب یکی از آن دسته کار هایی می‌باشد که امروزه خانم‌ها برای زیبایی بیش‌تر انجام می‌دهند. داشتن لب‌هایی زیبا و درشت یکی از مؤلفه‌هایی است که به زیبایی چهره شما می‌افزاید. میزان ژلی که به لب‌ها تزریق می‌شود، بستگی به سایر طبیعی لب‌ها و سلیقه افراد برای این‌که خواهان چه سایزی از لب است، دارد. اما در جواب سوال بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

معمولاً انجام هر عملی می‌تواند به همراه خود عوارضی داشته باشد. این عوارض می‌تواند جبران‌پذیر و یا قابل جبران از طریق راه‌های مختلف باشد و یا جبران‌ناپذیر است. عوارض به وجود آمده موجب ناراحتی خاطر افراد خواهد شد و باید به دنبال راه‌هایی برای بهبود این عوارض باشند. در این مطلب قصد داریم پمادی معارفی کنیم که بعد از انجام تزریق ژل لب می‌شود از آن استفاده کرد.

 

بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

علت خشکی لب بعد از تزریق ژل

خشک شدن لب بعد از تزریق ژل لب می‌تواند یکی از عوارض جانبی رایجی باشد که مردم تجربه می‌کنند. دلایل متعددی وجود دارد که چرا این اتفاق می‌افتد و دانستن دلایل آن می‌تواند به مدیریت کردن این مشکل کمک کند. یکی از دلایل اصلی خشک شدن لب بعد از تزریق ژل لب ترومایی است که در طول پروسه اتفاق می‌افتد. تزریق مواد ژل به داخل لب‌ها می‌تواند التهاب و سوزش ایجاد کند که منجر به خشکی لب‌ها می‌شود. به علاوه مواد فیلر لب به تنهایی رطوبت بافت‌های اطراف را از بین می‌برد و منجر به دی‌هیدراته شدن پوست می‌شود.

یکی دیگر از دلایل احتمالی خشک شدن لب بعد از تزریق ژل استفاده از نوع خاصی از مواد فیلر است. بعضی از فیلرها شامل هیلارونیک اسید هستند که یک به طور طبیعی رطوبت پوست را حفظ می‌کند. گرچه در بعضی از موارد هیلارونیک اسید داخل مواد فیلر می‌تواند منجر به دی‌هیدراته شدن و خشک شدن لب‌ها شود. علاوه بر موارد بالا فاکتورهای دیگری نیز می‌تواند در خشک شدن لب بعد از تزریق ژل همکاری کند. این موارد شامل فاکتورهای محیطی از جمله هوای سرد یا خشک می‌باشد که می‌تواند به خشک شدن بیش از حد لب‌ها منجر شود. به علاوه داروهایی خاص یا بعضی از شرایط پزشکی هم می‌تواند باعث خشک شدن لب‌ها شود. برای جلوگیری و مدیریت کردن خشکی لب بعد از تزریق ژل مهم است تا مراقبت‌های بعد از تزریق فیلر را به خوبی دنبال کنید.

در ادامه مفصل تر به دلایل مختلف خشک شدن لب بعد از تزریق ژل می‌پردازیم.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

حساسیت به بی‌حسی

ژل لب توسط سرنگ‌ها به داخل لب‌های افراد تزریق می‌شود. قبل از این‌که عمل تزریق ژل لب برای افراد انجام شود. بی‌حسی موضعی برای آن‌ها استفاده می‌شود تا بتواند از درد سرنگ بکاهد. برخی از افراد به ترکیبات داخل کرم‌های بی‌حسی حساسیت دارند. بعد از انجام آن این افراد لب‌های خشی را تجربه خواهند کرد. برای رفع این موضوع جهت تزریق ژل برای دفعات بعدی می‌توانید از دیگر کرم‌های بی‌حسی استفاده نمایید؛ زیرا ترکیبات تمام کرم‌های بی‌حسی با یکدیگر یکسان نیست و تفاوت‌هایی دارد.

زبان زدن لب‌ها

بعد از انجام تزریق به دلیل بی‌حسی و متورم شدن لب‌ها برخی افراد دائم زبان خود را به لب‌هایشان می‌زنند تا آن‌ها را مرطوب کنند. این کار موجب ایجاد خشکی در لب‌ها می‌شود. برای رفع آن بهتر است از بالم لب یا مرطوب کننده‌های طبیعی لب مانند سس مایونز یا عسل استفاده کنید. استفاده از موارد گفته‌شده خشکی لب‌ها را از بین می‌برد و لب‌هایی نرم و لطیف را برای شما به ارمغان می‌آورد.

استفاده از رژ لب

رژلب‌های مایع و جامد دارای ترکیباتی هستند که در برخی مواقع باعث خشک شدن لب‌ها می‌شود. بعد از تزریق ژل لب نیز به دلیل جذاب‌تر شدن لب‌ها اکثر افراد علاقه دارند، رنگ‌های مختلف رژ لب را امتحان کنند. دراین‌بین احتمال دارد رژلبی نامرغوب باشد یا دارای موادی باشد که باعث خشکی لب‌ها باشد. اگر می‌خواهید از رژلبی استفاده کنید، باید آن را امتحان کنید و از استفاده مجدد رژلب‌هایی که باعث خشکی لب شما شده است، اجتناب نمایید.

تورم

بعد از استفاده از سرنگ برای تزریق ژل موردنظر، ایجاد تورم، امری طبیعی است. ممکن است در برخی افراد تورم بیش‌ازحد باشد و موجب ایجاد کشیدگی در پوست لب شود. این کشیدگی در برخی موارد باعث پوسته‌پوسته شدن لب‌ها و خشکی آن‌ها خواهد شد.

 

بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

درمان خشکی لب‌ها بعد از تزریق ژل

راه‌حل‌هایی برای درمان خشکی لب وجود دارد که با استفاده درست از آن‌ها می‌تواند خشکی را برطرف نمود. خشک شدن لب‌ها بعد از تزریق ژل یکی از اتفاقاتی است که ممکن است برای برخی افراد پیش بیاید. بعدازاین پیشامد آن‌ها به دنبال راه‌حلی برای رفع آن و بازگشت به حالت اولیه و طبیعی هستند. در ادامه برخی از روش‌های رفع نمودن خشکی از روی لب‌ها بعد از تزریق را خواهیم گفت.

بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

استفاده از پماد اکوافور

استفاده از یک‌لایه ضخیم از پماد آکوافور می‌تواند خشکی لب‌ها را برطرف نماید. این پماد علاوه بر این‌که با براق نمودن لب‌ها باعث برجسته‌تر نمایش دادن آن‌ها می‌شود خاصیت درمانی نیز دارد.

استفاده از وازلین

هرگاه بعد از تزریق ژل لب، لب‌های شما دچار خشکی شد، می‌توانید استفاده از یک‌لایه وازلین این مشکل را برطرف کنید.

بالم لب

بالم لب‌ها دارای ویتامین E هستند که کمک به بازسازی و نرم کردن لب‌ها می‌کند.

روغن مناسب لب

از روغن‌های گیاهی می‌توان برای لب‌ها استفاده نمود. روغن‌هایی مثل روغن‌زیتون و روغن نارگیل طبیعی که موجب نرم‌تر کردن لب‌ها می‌شود.

 

بعد از تزریق ژل لب چه پمادی استفاده کنیم؟

خشکی لب جزء عوارض جدی است؟

خشکی لب که یکی از عوارض تزریق ژل لب می‌باشد که نمی‌توان در دسته عوارض جدی محسوب شود. چون‌که به استفاده از یک پماد مناسب می‌توان آن را برطرف نمود. این موضوع جدی نیست! فقط برای برخی افراد بسیار آزاردهنده می‌باشد؛ زیرا در صورت خندیدن ممکن است لب کش آمده و پوست آن کشیده شود و گاهی این موضوع مواقع موجب خونی شدن لب‌ها نیز می‌شود. از عوارض عمومی دیگری که ممکن است افراد بعد از تزریق ژل لب به آن دچار شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • ایجاد عفونت
  • تخریب باف لب
  • زخم شدن لب‌ها
  • کبودشدن لب‌ها

مراقبت‌های بعد از انجام تزریق ژل لب

مراقبت از لب‌ها بعد از تزریق ژل لب برای حفظ نتیجه دلخواه و کاهش عوارض جانبی احتمالی ضروری است. مراقبت‌های صحیح بعد از تزریق ژل لب می‌تواند به تسریع روند بهبود، کاهش ورم و بالا بردن طول عمر فیلر لب کمک کند. در ادامه تعدادی از نکات و توصیه‌ها برای مراقبت از ژل لب را باهم بررسی می‌کنیم. نکاتی که در ادامه گفته می‌شود باید بعد از تزریق ژل لب رعایت شود. این نکات به ما کمک می‌کند تا دوران نقاهت بعد از انجام عمل تزریق ژل را به‌راحتی و بدون هیچ‌گونه مشکلی پشت سر بگذارید:

  1. دستورالعمل‌های پزشک خود را دنبال کنید: ضروری است تا دستورالعمل‌هایی که پزشک متخصص به شما می‌دهد را به درستی دنبال کرده و انجام دهید. این موارد ممکن است شامل دنبال کردن روش خاص، پرهیز از انجام بعضی کارها و انجام چک آپ‌های منظم است.
  2. مدیریت کردن التهاب: التهاب یکی از رایج‌ترین عوارض جانبی بعد از تزریق ژل لب است. برای کمک به کاهش ورم شما می‌توانید کمپرس سرد یا پک یخ را به مدت کوتاهی بر روی لب‌های خود بگذارید. دوری کردن از فشار مستقیم یا ماساژ دادن زیاد لب‌ها می‌تواند این التهاب را بدتر کند.
  3. لب‌ها را مرطوب نگه دارید: نوشیدن مقدار زیادی آب برای مرطوب نگه داشتن لب و بدن بعد از تزریق ژل لب ضروری است. مرطوب بودن پوست سرعت بهبود را افزایش داده و از خشک شدن لب بعد از تزریق ژل کمک می‌کند.
  4. از فعالیت‌های خاص دوری کنید: در روزهای ابتدایی بعد از تزریق ژل لب مهم است تا از بعضی از فعالیت‌هایی که باعث ایجاد سوزش در لب‌ها می‌شود، دوری کنید. این موارد شامل دوری کردن از فعالیت‌های سنگین، نوشیدنی‌های داغ، غذاهای تند و صحبت کردن یا لبخند زدن بیش از حد می‌باشد.
  5. از محصولات مراقبت پوستی ملایم استفاده کنید: برای مراقبت از لب‌ها بعد از تزریق ژل محصولات مراقبت پوستی ملایمی استفاده کنید که عاری از هر گونه مواد شیمیایی سخت یا مواد معطر است. از مصرف بالم لب‌هایی که دارای مواد سخت و خشن هستند پرهیز کنید.
  6. از لب‌های خود در برابر نور خورشید محافظت کنید: نور خورشید می‌تواند به لب‌های شما آسیب زده و بر روی طول عمر ژل لب تاثیر بگذارد. برای محافظت کردن از لب‌های خود از بالم لب‌هایی که SPF دارند استفاده کنید و از بودن در برابر تابش نور خورشید مخصوصا در روزهای ابتدایی بعد از تزریق ژل لب پرهیز کنید.
  7. از وارد نمودن ضربه عمدی و غیرعمدی به لب‌ها جلوگیری کنید. ایجاد فشار بر روی لب‌ها می‌تواند موجب ایجاد مشکلات خطرناکی شود.
  8. روزانه به مدت چند دقیقه به‌صورت ملایم لب‌ها را ماساژ دهید. البته بهتر است از این کار در روز اول تزریق استفاده نکنید.
  9. از کمپرس آب یخ برای برطرف نمودن کبودی و تورم ناشی از تزریق استفاده کنید. در استفاده از کمپرس آب یخ مراقبت کنید و آن را بیش‌ازحد بر روی لب‌ها فشار ندهید.
  10. داروهایی که سبب رقیق شدن خون می‌شود را استفاده نکنید. استفاده از برخی داروها باعث تشدید تورم لب‌ها می‌شود.
  11. غذاها و مایعات با حرارت بالا را استفاده نکنید. حتی باید در هنگام گرفتن دوش آب را زیاد داغ نکنید.
  12. در صورت علائمی مانند خونریزی یا درد شدید به پزشک مراجعه کنید.
  13. از مواد شوینده حاوی الکل برای به‌عنوان پاک‌کننده استفاده نکنید؛ زیرا این مواد موجب ایجاد سوزش در محل تزریق و یا جای زخم‌ها خواهد شد.

5/5 - (2 امتیاز)
دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط