عوارض تزریق بوتاکس بعد از چند سال

آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟
آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟

فهرست مطالب

خیلی از افراد تصمیم به تزریق بوتاکس برای از بین بردن افتادگی پوست و چین‌وچروک‌های موجود درروی پوست خوددارند؛ اما می‌خواهند بدانند آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد یا خیر؟

یکی از عواملی که نمی‌توان جلوی وقوع آن را گرفت پیر شدن پوست است. این موضوع به‌هرحال اتفاق می‌افتد اما راه‌هایی برای جلوگیری از آن و یا به تأخیر انداختن آن وجود دارد. حتی ممکن است افرادی بعد از انجام چند بار بوتاکس نگران این موضوع شده و بخواهند عوارض این روش از جوان‌سازی پوست را بدانند. در این مطلب قرار است به این موضوع بپردازیم و شمارا در این زمینه راهنمایی کنیم.

 

آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟

تزریق بوتاکس چیست؟

بوتاکس موادی است که می‌تواند در جوان‌سازی و لیفت پوست افراد کمک کند. این مواد از طریق از بین بردن عصب ماهیچه‌ها باعث فلج شدن آن‌ها و درنتیجه لیفت شدن پوست صورت می‌شود. خیلی از افراد از این روش برای از بین بردن چین‌وچروک و افتادگی قسمت‌ها مختلف بدن و مخصوصاً صورت استفاده می‌کنند.

یکی از کم‌هزینه‌ترین و همچنین سریع‌ترین روش‌های ممکن است که به خاطر داشتن همین مزایا در بین افراد زیادی محبوبیت دارد. خیلی از افراد می‌توانند از این روش استفاده کنند و نتیجه خوبی را نیز شاهد خواهند بود که در 99 درصد مواقع از آن راضی هستند.

این روش یک روش نیمه تهاجمی محسوب می‌شود زیرا نیاز به انجام جراحی ندارد. دردی که در این روش ممکن است افراد حس کنند بابی‌حسی برطرف خواهد شد. تنها عوارضی که بعد از استفاده از این روش می‌توان دید تورم و التهاب پوستی است. این موضوع نیز با رعایت نکات مراقبتی بعد از انجام بوتاکس و استفاده از کمپرس آب سرد رفع خواهد شد.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

 

آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟

عوارض بوتاکس بعد از انجام چیست؟

پوست افراد یک از اعضای مهم بدن است که قبل از هر چیزی بر زیبایی چهره می‌تواند تأثیرگذار باشد. داشتن پوستی با طراوت و شاداب قطعاً چهره را زیباتر از پوستی پیر و چروکیده نشان خواهد داد. پس این موضوع که افراد نگران پوست خود در برابر عوارض احتمالی تزریق بوتاکس باشد امری کاملاً طبیعی است. سالم بودن پوست بر سلامت کل بدن اثرگذار است زیرا پوست افراد وظیفه حفظ بدن انسان از خطرات مختلف را نیز دارد.

درصورتی‌که پوستی ناسالم داشته باشید ممکن است دچار خیلی از بیماری‌هایی که از طریق پوست امکان‌پذیر است شوید. تزریق بوتاکس می‌تواند عوارضی داشته باشد که توصیه می‌شد در استفاده از آن زیاده‌روی نکرده و مطمئن شوید از مواد درجه 1 و استانداردی برای پوست شما استفاده می‌شود. برخی از رایج‌ترین عوارض تزریق بوتاکس را می‌توانید در ادامه مطلب بخوانید.

ایجاد التهاب و قرمز شدن پوست

یکی از عوارضی که هر فردی ممکن است بعد از انجام بوتاکس با آن مواجه شود التهاب و قرمز شدن پوست است. به دلیل استفاده از سرنگ واکنش طبیعی پوست ایجاد التهاب و قرمزی است. البته این التهاب شدید نیست و جای نگرانی برای افراد نخواهد داشت.

این عوارض تزریق بوتاکس ممکن است فقط تا دو یا سه روز اول همراه انجام دهنده بوتاکس باشد. لازم به ذکر است که هرچقدر میزان مواد بوتاکسی که زیرپوست تزریق می‌شود بیش‌تر باشد امکان التهاب و قرمزی نیز بیش‌تر خواهد بود.

ایجاد درد

تزریق بوتاکس با استفاده از سرنگ انجام می‌شود؛ اما هرچقدر سرنگ نازک و کوچک باشد درصورتی‌که بی‌حسی بر پوست اثر نرده باشد ممکن است به پوست آسیب رسانده و دچار درد شود. البته این درد بسیار کم و خفیف می‌باشد و کسانی که دارای آستانه درد بالایی هستند حتی بدون بی‌حسی نیز می‌توانند این درد را تحمل کنند. البته به دلیل این‌که عصب‌های موجود در صورت بیش‌تر از سایر نقاط بدن است احساس درد در این قسمت نیز بیش‌تر است.

عفونت ناحیه تزریق

یکی از عوارض تزریق بوتاکس در برخی افراد این است که می‌تواند موجب ایجاد عفونت‌های پوستی شود. این موضوع درصد کمی در بین افراد دارد و هیچ‌گاه مراجعه به پزشک متخصص و کلینیک‌های معتبر این مشکل را به وجود نخواهد آورد. در هنگام تزریق بوتاکس باید توجه کنید که حتماً سوزن موجود در سرنگ ضدعفونی شده باشد. در این صورت است که می‌توان از ایجاد عفونت جلوگیری نمود.

این موارد ازجمله عوارض تزریق بوتاکس است که می تواند برای هر ناحیه‌ای از صورت اتفاق بیافتد؛ اما در ادامه عوارضی که افراد بعد از چند سال استفاده از بوتاکس ممکن است با آن مواجه شوند را شرح خواهیم داد.

 

آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟

عوارض تزریق بوتاکس بعد از چند سال؛ آیا تزریق بوتاکس بعد از چند سال عوارضی دارد؟

بوتاکس یک داروی شیمیایی است و درصورتی‌که استانداردهای مصرف آن رعایت نشود ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد. همچنین در صورت استفاده از مواد نامرغوب و غیراستاندارد عوارض جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت. عوارض تزریق بوتاکس برای هر یک از قسمت‌های صورت می‌تواند به گونه متفاوتی باشد. به همین دلیل در ادامه قصد داریم درباره عوارض هر یک از قسمت‌های صورت که امکان تزریق بوتاکس برای آن وجود دارد به‌طور جداگانه توضیح دهیم.

عوارض تزریق بوتاکس پیشانی

یکی دیگر از عوارض تزریق بوتاکس زمانی اتفاق میافتد که از مواد تقلبی بوتاکس از شرکت‌های نامعتبر توسط افراد مبتدی استفاده شود که می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد. این عوارض می‌تواند ایجاد چین‌وچروک بیش‌تر برای پیشانی باشد. توجه کنید که برای رفع چین‌وچروک روی پیشانی با استفاده از تزریق بوتاکس به پزشک متخصص و کلینیک‌های دارا اعتبار مراجعه کنید.

عوارض بوتاکس میگرن

بهتر است به تشخیص پزشک در طول دوره‌های درمانی از مواد بوتاکس استفاده کنید. زیاده‌روی در استفاده از بوتاکس می‌تواند این مواد را در برابر میگرن بی‌تأثیر نماید. این موضوع باعث تشدید دردهای میگرنی شما خواهد شد. البته باید بگوییم که اگر برای تزریق بوتاکس جهت رفع دردهای میگرنی از پزشک کمک بگیرید شاهد عوارضی نخواهید بود.

عوارض بوتاکس دور چشم

اگر از مواد تقلبی برای از بین بردن چین‌وچروک اطراف چشم استفاده کنید. در طی مدتی ممکن است با افتادگی پلک یا مشکلات چشمی مانند بی‌اختیاری اشک مواجه شوید. چشم عضو حساسی است پس برای انجام بوتاکس دقت لازم را داشته باشید تا با عوارض احتمالی مواجه نشوید. برخی دیگر از این عوارض می‌تواند ایجاد مشکل در بینایی افراد باشد.

عوارض تزریق بوتاکس زیر بغل

زیر بغل دارای عضلاتی با عصب‌های حساس است. استفاده بی‌رویه از مواد بوتاکس مخصوصاً اگر این مواد از نوع درجه 1 نباشند می‌تواند مشکلاتی را به وجود آورد. عضلات زیر بغل در اثر استفاده از مواد بی‌کیفیت بوتاکس می‌تواند ضعیف شود.

درنهایت نتیجه می‌گیریم که برای انجام بوتاکس می‌بایست به پزشکان حرفه‌ای مراجعه نمایید و همچنین کلینیک‌های تخصصی که به آن‌ها مراجعه می‌کنید بهتر است کلینیک‌هایی باسابقه فعالیت طولانی‌مدت و دارای اعتبار لازم باشند. این موضوع باید توسط تمامی افراد جدی گرفته شود زیرا در غیر این صورت با عوارضی مانند ضعف بدنی، مشکلات بینایی، سردرد و سرگیجه و… مواجه می‌شوید.

امتیاز دهید...
دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان

دکتر سالومه سالاریان پس از فارغ التحصیلی دوره پزشکی در سال 1380، دوره رزیدنتی خود را در تخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن در سال 1382 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز نمودند و در سال 1386 بورد تخصصی ENT را دریافت کردند و پس از آن در سال 1390 موفق به دریافت فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت از دانشگاه کلورادو آمریکا شدند.

دریافت مشاوره رایگان

با تکمیل فرم زیر، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط